Gestió
Integral de residus

A través del nostre profund coneixement del sector i amb disposició dels mitjans necessaris, podem oferir un servei a mida als nostres clients. Facilitem així, la gestió integral de qualsevol residu industrial o urbà i garantim el compliment normatiu i legal.
Llegir més

Recollida
Porta a Porta

Tirgi ha estat l´empresa pionera en la gestió de la recollida porta a porta a Catalunya (PaP). La nostra experiència fa que molts dels ajuntaments interessats en aquest servei es posin en contacte amb nosaltres per assessorar-los en la seva implantació.
Llegir més

Neteja i Manteniment
Contenidors

La correcta gestió de residus exigeix un manteniment acurat dels diferents contenidors on es dipositen. TIRGI disposa dels equips humans i dels materials necessaris per tal de que estiguin sempre en perfecte estat i funcionament.
Llegir més

Destrucció
Confidencial d´arxius

La confidencialitat de les dades és una de les garanties que moltes empreses necessiten oferir als seus clients. A TIRGI disposem d’un servei especialitzat que ocupa tot el procés de transport , destrucció i certificació final, amb total eficàcia i confidencialitat.
Llegir més

Lloguer de contenidors

Posem a disposició dels nostres clients els contenidors que més s´adaptin a les seves necessitats de gestió i al seu cicle de generació de residus.
Veure llistat >

Este sitio web utiliza cookies para aportar una mejor experiencia de navegación y un servicio más personalizado. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información | Acceptar